Alumniverenigingen voor de fysiotherapeut

Keep in touch!

Heb je inmiddels de schoolbanken verlaten maar wil je graag contact houden met de Hogeschool waar jij afstudeerde? Wij hebben de contactadressen alvast voor je verzameld. Kijk maar eens in de onderstaande lijst met alumniverenigingen en leg eenvoudig (opnieuw) contact.

AVANS Hogeschool (Breda)

De alumni-vereniging van AVANS Hogeschool kun je vinden op Facebook. Ze hebben zowel een Facebook group als een Facebook pagina. Je kunt contact zoeken door een mailtje sturen naar Carien schuts (accountmanager), via chm.schuts@avans.nl

Hogeschool Utrecht (Alumnivereniging Fyveau)

Fyveau is een alumnivereniging voor iedereen die fysio- of oefentherapie gestudeerd heeft aan de Hogeschool Utrecht. We staan bekend om de jaarlijkse alumnidag, met vele sprekers, workshops, lunch, borrel en accreditatiepunten inbegrepen, een goed recept voor nieuwe kennis en gezellig netwerken! Daarnaast kun je bij Fyveau het hele jaar door je kennis aanscherpen door een van de kenniscafés bij te wonen in het café op Heidelberglaan 7. En ook in tijden van COVID-19 hebben wij alsnog bijzondere activiteiten in petto.
Inschrijven bij Fyveau is gratis, via: https://fd7.formdesk.com/FG/Alumni
Houd onze Facebook, Instagram of LinkedIn in de gaten voor updates. Hopelijk zien we je gauw op een van onze activiteiten!

Let op! Fyveau is alleen voor fysio- en oefentherapeuten die zijn afgestudeerd aan de HU.

Blijf bij (bij) Fontys Paramedische Hogeschool

Eindelijk dat felbegeerde bachelordiploma op zak. Je gaat nu aan het werk als fysiotherapeut. Graag blijft de opleiding met je in contact

Zo zijn we benieuwd naar wat je in de zorg gaat ondernemen. Of misschien vind je het wel leuk om je ervaringen met nieuwe studenten te delen, of wil je altijd als een van de eersten op de hoogte zijn van interessante bijeenkomsten of cursussen die Fontys voor fysiotherapeuten organiseert. Daarom nodigen we je uit om lid te worden van het Fontys PRO Health netwerk.

Je kunt je hier aanmelden. Het kost je niets, en het kan je wel wat opleveren.

FSV Fysiek

FSV Fysiek is een fysiotherapeutische studievereniging gekoppeld aan de Hanze Hogeschool  Groningen. Op dit moment bestaat de vereniging uit 1500 leden waaronder ook alumnileden. Naast het organiseren van formele/informele activiteiten organiseren we vier keer per jaar activiteiten voor onze alumni leden. Naast dat het natuurlijk erg leuk is dat er contact blijft worden gehouden tussen collega’s/oude studiegenoten vinden we het belangrijk dat de alumni leden betrokken blijven bij de vereniging. Hierbij houd je de relatie tussen student en het werkveld dicht bij elkaar en hebben de leden de mogelijkheid om hun netwerk uit te bereiden en zichzelf te kunnen ontwikkelen. Fysieker word je via deze pagina.